Tomorrow is friday, finally

Photo by me.
 
Hej på er! Gick till halv fem idag. Men det var för att vi va på skulpturparken. Trodde att det skulle va drygt. Men tiden går fort när man har roligt! 
 
Imorgon är det som sagt fredag och det innebär att jag tjugo över två sätter mig på bussen mot Lycksele. Underbart. Kommer inte att bli någon uppdatering i helgen för jag kommer inte att ha tillgång till internet. Ska i alla fall vara med älskling och hans familj. 
 
Ha en bra helg underbara läsare!
 
 
Foto - Människor | | 3 kommentarer

Den 28 augusti

Hej på er. Dagen har varit mycket bra. Lektionerna var inte lika dryga idag som igår. Vi har bland annat skrivit ett brev till oss själva som vi ska öppna när vi går i slutet av trean. Vi gjorde det i sjuan också och läste de i slutet av nian och det var riktigt kul. Jag tror nästan att det här kommer bli ännu roligare. 
 
Efter skolan träffade jag Mikaela och det var på tiden kan jag lova! Vet inte riktigt vad vi kom fram till men det var då minst två år sen vi träffades. Hursomhelst så satt vi och fikade och pratade, vi hade mycket att ta igen!
 
Imorgon är det torsdag och sen är det fredag om det var någon som missat det. Det ser jag såklart framemot. Nu ska jag fortsätta att se Idol. Hare bra!
 
Photo by me.
Foto - Natur | | En kommentar

Kärlek

När jag började sjuan för ca tre år sedan hade jag ingen aning om att jag skulle lära känna världens finaste pojke. Han som skulle göra mitt liv så mycket bättre. Han som ger mig den där speciella, underbara känslan. Min andra halva helt enkelt. 
 
Jag vill alltid ha dig vid min sida, du är den enda för mig. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Jag har så otroligt mycket fina minnen med dig. Jag kan va mig själv fullt ut när jag är med dig och känner mig aldrig obekväm. 
 
Och just det att du vet allt om mig, har sett alla mina sidor, och ändå älskar mig just för den jag är. Det är såklart precis likadant från min sida. 
 
Så mycket mer än så tänker jag inte skriva, men du och jag Simon!
 
Foto - Människor | | 2 kommentarer